Het Perfecte WSV Noordschans plaatje

Geplaatst op 02-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: evenementencommissie

Beste leden van wsv Noordschanslansvast-kl

Het nieuwe vaarseizoen is begonnen en we zijn verheugd om u uit te nodigen om deel te nemen aan onze maritieme fotowedstrijd “Het Perfecte WSV Noordschans plaatje”. We weten dat onze leden gepassioneerd zijn over zee, zeilen en alles wat op het water gebeurt en we willen graag uw persoonlijke kijk op deze prachtige wereld zien.

U kunt uw beste maritieme foto's tot 15 september digitaal indienen bij de evenementen commissie. netnemeneve.[antispam].@noordschans.nl

U kunt maximaal drie foto's indienen en er zijn geen kosten verbonden aan deelname. We moedigen u aan om foto's in te sturen die uw maritieme  avonturen weerspiegelen, of het nu gaat om het vastleggen van een prachtige zonsondergang op zee, een spannende watersport of een schilderachtige locatie waar u met uw boot bent geweest.

Op de laatste havenavond 22 september, zullen we in het paviljoen de ingezonden foto’s tentoonstellen en  bekendmaken wie de winnaar van “De Zilveren Landvast” wordt .

We hopen dat u dit seizoen van de gelegenheid gebruik maakt om uw vaardigheden als fotograaf te laten zien en uw liefde voor de zee en watersport met ons te delen.

Als u vragen heeft over de wedstrijd, neem dan gerust contact op met de evenementen commissie.

Met vriendelijke groet,

De Evenementen Commissie.


SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
crezee-01
overstag-01
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02