Diehard tocht

vrijdag 7 april 2023

 
Inschrijfperiode
zondag 12 februari 2023 t/m maandag 3 april 2023
Inschrijving te annuleren tot
maandag 3 april 2023
 

pinmill-02

Het is weer bijna tijd voor onze jaarlijkse "Die Hard" zeiltocht! Deze tocht is bedoeld voor de meer ervaren zeilers onder ons en zal ons van Noordschans via de Roompot sluis naar Pin Mill in Engeland brengen. Een prachtige tocht van ca 20 tot 24 uur, waarbij we een nacht zullen verblijven in Pin Mill voordat we weer terugvaren. De tocht zal plaatsvinden in het paasweekend (incl. goede vrijdag) zodat er minimaal hoeft te worden geïnvesteerd in op te nemen vakantiedagen.

We begrijpen dat deze tocht misschien niet voor iedereen geschikt is. Daarom hebben we ook geprobeerd een opstap plekje te organiseren op een van de meevarende zeiljachten voor de minder ervaren zeilers onder ons. Het laatste is uiteraard afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen.  Op deze manier kunnen we allemaal samen genieten van deze prachtige zeiltocht.

Uiteraard is het weer in Nederland altijd een onzekere factor. Daarom hebben we ook een alternatieve bestemming in gedachten mochten de weersomstandigheden of voorspellingen het niet toestaan om naar Pin Mill te varen.

Lijkt het jou fantastisch om mee te doen aan deze uitdagende zeiltocht en heb je de nodige ervaring? Schrijf je dan nu in via het onderstaand formulier! We willen wel benadrukken dat deelname aan deze tocht op eigen risico is en dat we enige zeilervaring van onze deelnemers verwachten.

We hopen jullie allemaal te zien bij de "Die Hard" zeiltocht en er samen een onvergetelijke ervaring van te maken!

 

De kosten voor dit evenement zullen achteraf in rekening gebracht worden.

Dit betreft havengelden en eventuele andere kosten die door de vereniging zijn voorgeschoten. Hier zal een factuur voor komen welke middels een iDeal link kan worden betaald.

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails-001
daveco-02
paviljoen-01
rexwinkel-01
noordschans-01
vdmeijden-01
crezee-01
overstag-01
kluswijs-01
jachting-w-01