Korte inslingertocht

donderdag 18 mei 2023

 
Inschrijfperiode
zaterdag 4 maart 2023 t/m vrijdag 12 mei 2023
Inschrijving te annuleren tot
woensdag 10 mei 2023
 

Watersportvereniging Noordschans organiseert dit jaar weer een bijzondere zeiltocht voor haar leden "de korte inslingertocht".

 

Deze tocht is een perfecte gelegenheid voor zowel ervaren als minder ervaren zeilers om hun zeebenen te testen en de sensatie van een tocht over zee te ervaren.
Dit jaar zal de inslingertocht van Noordschans via Veere naar Zeebrugge en via de Roompot weer naar de thuishavens gaan. De tocht zal plaatsvinden tijdens het hemelvaartweekend, van donderdag 18 mei tot zondag 21 mei. Het belooft een fantastische reis te worden waarin weinslinger niet alleen veel zullen leren over het navigeren op zee, maar ook kunnen genieten van het prachtige uitzicht en de gezelligheid van medezeilers.
De inslingertocht is niet alleen bedoeld voor ervaren zeilers, maar juist ook voor degenen die nog nooit een tocht over zee hebben gemaakt. Het is een uitgelezen kans om deze ervaring op te doen in een veilige en ontspannen omgeving. De tocht wordt begeleid door ervaren leden die altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig. Ook zullen zij de tocht aanpassen als de weersomstandigheden of verwachte golfhoogtes hierom vragen.
Het programma van de inslingertocht is zo samengesteld dat er voldoende ruimte is voor ontspanning en plezier. Naast het zeilen zelf zullen er ook verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals de beroemde steigerborrel en zullen we proberen een gezamelijke reservering in een lokaal restaurant te organiseren..
De inslingertocht is niet alleen een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en samen mooie herinneringen te creëren, maar biedt ook de kans om de eigen vaardigheden te verbeteren en het vertrouwen op te bouwen dat nodig is om in de toekomst meer uitdagende tochten te maken.
Dus, of je nu een ervaren zeiler bent of net begint met de inslingertocht van WSV Noordschans, dit is een evenement dat je niet wilt missen! Schrijf je snel in en vaar mee naar Zeebrugge!

 

Hebben jullie ook zin om deel te nemen aan dit evenement, wacht dan niet te lang met inschrijven zodat de organisatie tijdig kan beginnen met het reserveren van voldoende ligplaatsen in de diverse havens.

 

De kosten voor dit evenement zullen achteraf in rekening gebracht worden.

Dit betreft havengelden en eventuele andere kosten die door de vereniging zijn voorgeschoten. Hier zal een factuur voor komen welke middels een iDeal link kan worden betaald.

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails-001
daveco-02
paviljoen-01
rexwinkel-01
noordschans-01
vdmeijden-01
crezee-01
overstag-01
kluswijs-01
jachting-w-01