Waterestafette

zondag 11 juni 2023

 
Inschrijfperiode
maandag 1 mei 2023 t/m zaterdag 10 juni 2023
Inschrijving te annuleren tot
zaterdag 10 juni 2023
 

Vaak gaat de tijd sneller dan gedacht en is de maand april al bijna voorbij. Dus tijd om de jongste te verklappen wat we in gedachten hadden. Die prijs blijft een verassing tot de dag zelf, maar wij weten dat het smullen wordt en een ereplaats krijgt. Iedereen t/m 12 jaar vragen wij om iets te maken wat jij leuk vindt en wat met bootjes te maken heeft. Knippen, kleuren, plakken, zagen, maakt niet uit zolang het maar niet groter is dan 40 cm. Vanaf 3 juni kun je, je werkstuk inleveren bij Anita in het Paviljoen.

 

Heeft u al gekeken in de kast voor die sportieve kleding die nat mag worden. En weet u dat met een bijzondere uitstraling er al extra punten te verdienen vallen. Want ja, we gaan zowel groot als klein de strijd aan met elkaar. Er zullen enkele spelen op het water zijn, maar er zal ook met water op de wal gespeeld worden.

 

Wilt u mee doen aan deze bijzondere middag met een spetter en een plons dan vragen wij u het volgende. U kunt zich inschrijven op bijgevoegd formulier. Iedereen mag meedoen, voor kinderen willen wij graag dat ouders toestemming geven en dat zij in bezit zijn van een zwemdiploma.

Tijdens het palaver hoort u de spelregels. Alles verdiend punten en de jury is niet te beïnvloeden 😉

 

Iedereen die meedoet krijgt een bon om een pannenkoek op te halen in het Paviljoen.  Laten we er met z’n alle er een leuke dag van maken, dan zorgen wij dat het aan plezier niet ontbreekt.

 

Margaret, Nelleke en Margo

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
crezee-01
overstag-01
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02