Uitslingertocht

zaterdag 7 oktober 2023

 
Inschrijfperiode
maandag 3 april 2023 t/m dinsdag 3 oktober 2023
Inschrijving te annuleren tot
dinsdag 3 oktober 2023
 

Uitslingertocht 2023 Oude Tonge

 

uitslinger-1

Beste zeilers,

 

We moeten dit seizoen een lange tocht maken als we vanuit onze thuishaven Noordschans richting het westen willen varen want het beweegbare deel van de Haringvlietbrug is voorlopig dicht. (voor de zeiljachten onder 13 meter hoog, jullie kunnen nog steeds heerlijk voor een weekendje weg naar de andere kant van de brug varen). Tot onze spijt gaat de brug, niet zoals eerder gepland was op 1 oktober weer open, maar pas 1 november.

 

uitslinger-2

Dus, de map voor Plan B moest geopend worden: Oude Tonge. Niet ver van Noordschans maar wel een mooie aanloop vanuit Zuid Vlije de Oude Tonge betonning volgen door een mooie vaargeul naar het centrum Oude Tonge.

 

Vertrektijd vanuit Noordschans zal om 10:00 uur zijn en eenmaal in Oude Tonge hebben we tijd voor een verrassende activiteit zodat we de steigerborrel hebben verdiend.

Voor de mensen die willen is er de mogelijkheid om ’s avonds in het restaurant ‘Lely’ te eten. Er is een 3-gangen menu en de keuze is vlees, vis of vega. Jullie worden hierover per email apart benaderd. Indien gewenst kan dit op het inschrijfformulier worden aangeven.

Je kan uiterlijk tot 3 oktober inschrijven.

 

Met zeilende groeten,

Margaret Forrest & Nelleke de Jong

Evenementencommissie

 

De kosten voor dit evenement zullen achteraf in rekening gebracht worden.

Dit betreft havengelden en eventuele andere kosten die door de vereniging zijn voorgeschoten. Hier zal een factuur voor komen welke middels een Ideal link kan worden betaald.

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02