Siberische Barbecue op de Grevelingen

zaterdag 4 november 2023

 
Inschrijfperiode
zaterdag 4 maart 2023 t/m woensdag 1 november 2023
Inschrijving te annuleren tot
woensdag 1 november 2023
 

Voordat alle boten weer het water uitgaan, organiseren we nog een gezellig evenement: eenssb-02 Siberische BBQ op de Mosselbank in het Grevelingenmeer! Op 4 november nodigen we jullie allemaal uit om samen te genieten van heerlijk eten en drinken in een sfeervolle setting.
De kosten voor de BBQ bedragen € 20,- per persoon. Deelnemers dienen zelf voor drank, hout voor het kampvuur, glazen, borden en bestek mee te nemen. WSV Noordschans zorgt voor een partytent, een BBQ met heerlijk vlees van een prijswinnende keurslager uit Halsteren en gezellige verlichting.
De Mosselbank is een prachtige locatie aan het Grevelingenmeer, waar we kunnen genieten van de natuur en elkaar's gezelschap. Het belooft een gezellige avond te worden met medezeilers en andere watersportliefhebbers.
De BBQ begint om 18:00 uur en zal tot in de late uurtjes doorgaan. Het is de perfecte gelegenheid om nog even bij te praten en herinneringen op te halen van het afgelopen watersport seizoen.
Schrijf je snel in via de website van Watersport vereniging Noordschans en verzeker jezelf van een plekje bij de Siberische BBQ. We zien jullie graag op 4 november!

Evenementen Commissie WSV Noordschans

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02