Nieuwjaarsreceptie

zondag 7 januari 2024

 
Inschrijfperiode
maandag 20 november 2023 t/m maandag 8 januari 2024
Locatie
Paviljoen Noordschans
 

 

 

newyear-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste leden van WSV Noordschans,

Graag nodigen wij jullie uit om samen het nieuwe jaar feestelijk in te luiden op onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel!

Datum: 7 januari

Tijd: 14.30 uur

Locatie: ‘t Paviljoen Noordschans

Wij willen graag met u allen het nieuwe jaar inluiden en een toast uitbrengen!

Kom en geniet van een paar gezellige uurtjes vol goede gesprekken, drankjes en hapjes. Het is een fijne gelegenheid om elkaar ook in de winterperiode te zien en bij te praten over de feestdagen.

Dit zal de laatste keer zijn dat Anita ‘t Paviljoen zal beheren. Om voor haar een goede inschatting te kunnen maken voor de inkopen, vragen wij vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen door u uiterlijk 3 januari aan te melden via de website www.noordschans.nl

U krijgt natuurlijk van de vereniging een hapje en een drankje aangeboden maar als u zelf nog iets wilt bestellen is contant afrekenen alleen mogelijk.

En er is meer nieuws! Na het succes van de eerste editie van “Het perfecte WSV Noordschansplaatje” afgelopen september, biedt de evenementencommissie nu “Het perfecte WSV cadeau-idee-2024” aan!

Voor alle leden die 7 januari bij de borrel zijn, ligt er zo’n perfect cadeautje klaar, waar jullie gegarandeerd het hele jaar plezier van zullen hebben.

Wij kijken ernaar uit om samen met jullie het nieuwe jaar te beginnen en hopen op een jaar vol mooie momenten op en rondom het water.

Tot 7 januari Bestuur en Evenementencommissie

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02