Steigerkoffie

zaterdag 16 maart 2024

 
 

De winter staat nog voor de deur. Eenieder is nog bezig of heeft de boot al winterklaar.  De één staat de wal op, de ander blijft in het water. In gedachten zijn we al bezig welke klussen we deze winter aan de boot kunnen uitvoeren. Schuren, antifouling erop, poetsen, in de wax zetten. Zal ik die afsluiter nu wel vervangen en die anode kan vast nog een jaartje mee of toch maar beter gelijk doen.

Het leuke is dat als al deze klussen zijn gedaan, we vooral zin krijgen in een mooi vaarseizoen.

 

Zaterdag 16 maart is onze jaarlijkse workshop motoronderhoud en de workshop verstaging weer aan de beurt. Net zoals voorgaande jaren zal deze verzorgd worden door Jachthaven Noordschans. Hans van der Sande zal e.e.a. uitleggen over motoronderhoud en Roderick Boonstra neemt u mee in de wereld van verstagingen. Wat zijn de dingen waar je op moet letten en wat kan u zelf doen. Zodra u zich hiervoor kan aanmelden, vermelden wij dit op de website

 

Tevens staan we 16 maart bij de botenlift met koffie, thee, warme chocomel en natuurlijk wat lekkers om samen alvast enthousiast te worden over de activiteiten die de watersportvereniging komend jaar in petto heeft. We lopen een rondje over de haven om nieuwe leden te werven. Want dat is tenslotte wat we willen een leuke club gemotiveerde watersporters.

We nodigen u allen graag uit en in gedachten laten wij voor 16 maart de voorjaarszonnestralen al schijnen.

 

Pauline, Nelleke en Margo

 

 

SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02