Havenavond - Pub quiz

vrijdag 24 mei 2024

 
Inschrijfperiode
zondag 26 november 2023 t/m zaterdag 25 mei 2024
Locatie
Jachthaven Noordschans
 

Test je Nautische Kennis!

Beste leden van Watersport Vereniging WSV Noordschans,

Na het succes van voorgaande edities, zijn we verheugd om aan te kondigen dat op 24 mei de Pub Quiz weer terug is! Het belooft een gezellige avond vol nautische uitdagingen te worden, waarin deelnemers elkaar kunnen meten op het gebied van nautische wetenswaardigheden, vaarregels, navigatie, knopen en splitsen, en natuurlijk kennis van onze vereniging.

Datum: 24 mei 2023
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Paviljoen op de Jachthaven

De Pub Quiz is niet alleen een kans om je kennis te testen, maar ook om een leuke avond te beleven met mede-zeilliefhebbers. We dagen jullie uit met boeiende vragen die alle aspecten van de watersport beslaan.

Hoe kun je meedoen? Schrijf je in via onze website om zeker te zijn van een plekje. Het belooft een populaire avond te worden, dus wacht niet te lang met inschrijven. Teams en individuele inschrijvingen zijn beide welkom!

Naast de intellectuele uitdagingen staat ook gezelligheid centraal. We nodigen jullie uit om samen met ons te genieten van een avond vol plezier, kennisdeling en wellicht een verrassende ontdekking van jullie eigen nautische kennis.

Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in! We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op 24 mei voor een bruisende Pub Quiz.

Met vriendelijke groet,

De Evenementen Commissie
Watersport Vereniging WSV Noordschans

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02