Running dinner

vrijdag 28 juni 2024

 
Inschrijfperiode
maandag 27 november 2023 t/m donderdag 20 juni 2024
Locatie
Jachthaven Noordschans
 

Graag nodigen we jullie uit voor een uniek culinair avontuur:

Een Running Dinner aan boord!

Op vrijdag 28 juni 2023 zullen haven Noordschans omtoveren tot een smaakvolle waterwereld.

running-diner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat houdt het in?

We gaan een avond lang genieten van heerlijke gerechten aan boord, bereid in de kombuis van havenvrienden, havenburen, of andere leden die je op deze avond beter leert kennen!

Datum: vrijdag 28 juni 2024

Tijd: vanaf 17.45 uur

Locatie: Jachthaven Noordschans

 

Het concept is simpel maar verrukkelijk: er worden drie gangen geserveerd, elk op een andere boot. Je zult de kans krijgen om een voorgerecht, hoofdgerecht of toetje te maken op je eigen boot. De overige twee zelfgemaakte gangen proef je op boten van andere deelnemers.

 

Voorgerecht: je maakt dit heerlijke gerecht op jouw boot en ontvangt gasten of je gaat op bezoek bij iemand anders om dit gerecht te proeven.

Hoofdgerecht: Je maakt een heerlijk gerecht op jouw boot en je ontvangt gasten OF je gaat op bezoek bij iemand anders om dit gerecht te proeven.

Toetje: opnieuw over de steigers om aan te komen bij jouw boot OF bij de boot waar jij wordt verwacht om te genieten van een verrukkelijk toetje.

 

De planning en logistiek (de tijd die nodig is om naar je eigen boot te gaan om het gerecht wat je hebt gemaakt af te werken), wordt door Pauline en Margaret gemaakt en krijgen jullie een week van tevoren toegestuurd. Al naar gelang de afmeting van jullie boot komen er 4,5 of 6 mensen bij je aan boord. Let wel: iedere boot kan deelnemen en is welkom, dus ook een open of halfopen boot die zijn maaltijd op een één-piets-brander klaar kan maken. Het gaat niet om de haute cuisine maar om de gezelligheid!

Vanzelfsprekend zijn leden die in een andere haven liggen ook welkom. Geef dit aan bij de inschrijving en op de dag zelf krijg je een ligplaats toegewezen zodat dit in het schema verwerkt kan worden.

Het belooft een avond vol gezelligheid, filelopen op de steigers, lekker eten en nieuwe ontmoetingen te worden.

 

Opgeven kan tot 20 juni 2024 via de website

 

We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond!

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02