Stichting Vaarkracht vaartocht

zaterdag 31 augustus 2024

 
Inschrijfperiode
dinsdag 28 november 2023 t/m zaterdag 31 augustus 2024
Locatie
Jachthaven Noordschans
 

WSV Noordschans en stichting Vaarkracht

Wil je medewerking verlenen aan deze dag als schipper, geef je schip dan op via de gebruikelijke wijze via het inschrijfformulier. (Zie link hieronder.)

 

Het definitief aantal benodigde vaartuigen wordt aangegeven door het aantal gasten dat zich aanmeldt voor deze tocht. Hoeveel dat er zullen zijn is nu, maar ook straks moeilijk in te schatten, daar het voorkomt dat gasten die zich aangemeld hebben zich op het laatste moment (door verergering van de situatie) zich af moeten melden. Hoe meer schepen zijn aangemeld, des te meer gasten we kunnen verblijden met deze vaartocht. Meldt je dus tijdig aan, liefs voor 31 mei, zodat stichting Vaarkracht een inschatting kan maken en bij hun op de website de inschrijving open kan zetten voor aanmeldingen van deelnemers.

 

Laten we gezamenlijk en met zo veel mogelijk leden deze patiënten en hun gezinsleden een onvergetelijke dag bezorgen! We hebben inmiddels al voldoende sponsors binnen onze vereniging bereid gevonden om deze dag te financieren. Er zijn dus geen kosten aan deze fantastische dag voor jullie aan verbonden.

 

Dank en vriendelijke groet

 

De evenementen commissie

 

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02