Korte zeiltocht naar Middelharnis

zaterdag 7 september 2024

 
Inschrijfperiode
dinsdag 28 november 2023 t/m woensdag 4 september 2024
Inschrijving te annuleren tot
woensdag 4 september 2024
 

Op zaterdag 7 september gaan we met onze eigen boten op avontuur naar Middelharnis, waar prachtige ligplaatsen aan de kade op ons wachten.

Rond half 3 worden we verwacht bij de Menheerse Werf, waar twee historische schepen, de gezellige skûtsje genaamd de ‘’Eben Haezer’’ en de stoere hengst genaamd de ‘’Tolerant’’, klaar liggen om ons te verwelkomen aan boord. We verdelen ons over deze twee pareltjes, maar na een tussenstop bij het betoverende vogeleiland "De Bliek" kunnen we van schip wisselen, zodat iedereen deze unieke zeilervaring op beide schepen kan meemaken.

middelharnis

Tegen de tijd dat de klok zeven uur slaat, zullen we terugkeren naar Middelharnis en zullen de schepen aanmeren in het hart van dit schilderachtige stadje. Hier staat ons een heerlijk buffet te wachten, geserveerd op een van de schepen. Dit is zo'n unieke zeilervaring die je niet wilt missen! Zorg er dus voor dat je op tijd je plekje reserveert, want vol is vol!

De inschrijfkosten zijn € 50,- per persoon dit is inclusief de zeilervaring op de historische schepen en aansluitend het buffet.

Drankjes en havengeld is voor eigen rekening.

 

 

Inschrijven

SPONSORS

insails
daveco-accu
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02