Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2023

Geplaatst op 03-01-2024  -  Categorie: Algemeen

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2023

Beste leden van Watersport Vereniging WSV Noordschans,

Wij nodigen jullie van harte uit voor onze Algemene Ledenvergadering die zal plaatsvinden op 25 februari. Omdat wegens verbouwing het paviljoen niet beschikbaar is zal de vergadering worden gehouden bij Brasserie Overstag, Sasdijk 2Y, Dinteloord, aanvang 15:00 uur. 

Tijdens deze vergadering willen we met jullie belangrijke onderwerpen bespreken, waaronder de stand van zaken van de vereniging, toekomstige plannen, en eventuele voorstellen vanuit de leden. Dit is een uitstekende gelegenheid om je stem te laten horen en betrokken te zijn bij de besluitvorming van WSV Noordschans.

foto-alv

 

 

 

 

 

  

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een korte presentatie zal worden gegeven door Stichting Vaarkracht. Deze stichting en WSV Noordschans hebben in het verleden succesvol samengewerkt en gezamenlijk een evenement georganiseerd op 31 augustus. Stichting Vaarkracht zet zich in om vaartochten te organiseren voor mensen met kanker en hun naasten, en we willen graag de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen met jullie delen.

We moedigen alle leden aan om aanwezig te zijn, niet alleen voor de vergadering maar ook om meer te horen over het mooie werk van Stichting Vaarkracht en hoe we als vereniging hebben bijgedragen aan dit nobele initiatief.

Na de vergadering zal er de mogelijkheid zijn om samen te komen en informeel met elkaar te praten. Natuurlijk is er dan ook de gelegenheid voor een drankje en verdere discussie.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op 25 februari en samen te werken aan een bloeiende toekomst voor Watersport Vereniging WSV Noordschans.

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur
Watersport Vereniging WSV Noordschans

N.B. wij graag weten hoeveel personen we kunnen verwachten. Daarom verzoeken we jullie vriendelijk om je vooraf in te schrijven via de website van WSV Noordschans.

 


SPONSORS

insails
daveco-accu
paviljoen
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02