Fotowedstrijd

Geplaatst op 19-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: evenementencommissie

Beste leden van de watersport vereniging,

Naar aanleiding van het succes van het vorig vaarseizoen zijn wij verheugd om u weer uit te nodigen om deel te nemen aan onze maritieme fotowedstrijd. We weten dat onze leden gepassioneerd zijn over de zee en de watersport, en we willen graag uw persoonlijke kijk op deze prachtige wereld zien.

U kunt uw beste maritieme foto's indienen bij de evenementen commissie van onze vereniging tot en met 22 september. U kunt maximaal drie foto's indienen en er zijn geen kosten verbonden aan deelname. We moedigen u aan om foto's in te sturen die uw maritieme avonturen weerspiegelen, of het nu gaat om het vastleggen van een prachtige zonsondergang op zee, een spannende watersport of een schilderachtige locatie waar u met uw boot bent geweest.

lansvast-kl

Op de laatste havenavond avond van de watersport vereniging, op 27 september, zullen we de  “Zilveren Landvast”aan winnaar overhandigen We hopen dat u dit seizoen van de gelegenheid gebruik maakt om uw vaardigheden als fotograaf te laten zien en uw liefde voor de zee en watersport met ons te delen.

Foto's versturen via e-mail naar evenementen@noordschans.nl

Als u vragen heeft over de wedstrijd, neem dan gerust contact op met de evenementen commissie.


SPONSORS

insails
daveco-accu
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02