Nieuwjaarsreceptie WSV Noordschans

Geplaatst op 09-01-2024  -  Categorie: Verslagen  -  Auteur: Walter Rampaart

Er is weer een jaar voorbij. Het is elk jaar weer fijn om tijdens de nieuwjaarreceptie elkaar alle goeds te kunnen wensen voor 2024 en bij te praten over onze zeilbelevenissen. Want de winter duurt toch wel lang, maar gelukkig is het voorjaar weer in zicht.

nieuwjaar-2024-2Bij aankomst werden alle deelnemers (ca. 75 personen !!) verwelkomd door Nelleke met een glas bubbels en verrast met een welkom geschenk waar iedereen wat aanheeft, namelijk een prachtige jaar-maand kalender 2024 met foto’s die gemaakt zijn door onze leden. Het activiteitenprogramma is ook opgenomen op deze kalender, zodat niemand iets hoeft te missen.

nieuwjaar-2024-1

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwjaartoespraak werd verzorgd door onze voorzitter Matthijs de Jong. Lange verhaal kort……Matthijs blikte terug op de activiteiten in 2023 en nam een voorschot op de activiteiten en doelstellingen voor 2024. Het bestuur en de commissieleden werden bedankt voor hun tomeloze inzet. En het mag gezegd worden hoor, dat hebben ze allemaal weer prima voor elkaar gekregen!! Het bestuur is ook zichtbaar blij met alle positieve reactie die zijn ontvangen over de nieuwe website.

Het komend jaar is er weer een keur van evenementen geplant. Er is voor elk wat wils. En zo wordt verwacht dat onze leden zich steeds beter kunnen verenigen. Het bestuur zet ook in om de communicatie in 2024 nog meer te kunnen verbeteren. Een belangrijke stap is gezet, maar kijkend naar de toekomst voor jong en oud, blijft optimalisatie steeds weer nodig.

Helaas zijn Anita en Mike gestopt met het uitbaten van het Paviljoen. Dat is jammer en hopelijk zal hiervoor spoedig een goede oplossing voor worden gevonden. Anita wordt in het zonnetje gezet voor alle diensten die zijn verleend in afgelopen jaren !

Na alle plechtmatigheden was het zover om met elkaar te kunnen bijkletsen. Een zeiler heeft altijd wat te vertellen, en vooral in onze vereniging die meer dan 50 jaar bestaat.


SPONSORS

insails
daveco-accu
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02