Uitslag Het Perfecte WSV Noordschans plaatje

Geplaatst op 25-09-2023  -  Categorie: Verslagen  -  Auteur: Dymph Brokx

Vrijdagavond 22 september, de ontknoping van de winnaar van de WSV Zilveren Landvast.

Bij aanvang werden alle aanwezigen een warm welkom geheten door Nelleke van de Evenementen commissie die iedereen een spannend zakje meegaf. Spannend in de zin van, 2 consumptie bonnen dat is overduidelijk maar 7 kralen, die ik aanvankelijk voor dropjes aanzag, wat is daar nu de bedoeling?Toch maar even vragen. Moeten we nummers noteren Nelleke? Nee, je hebt geen pen en papier nodig was het antwoord.Het enige tipje van de sluier wat Nelleke oplichte was dat ze in het bezit was van een zéér bijzondere STEM-machine. Oké dan!Het was een drukte van belang en de sfeer en stemming was bij aanvang al hoog.Aan een lange waslijn in het paviljoen prijkte de trots van iedere inzender getooid met naam, foto-titel en een stem-nr.We hadden alle tijd om de foto’s te bewonderen wat eerlijk gezegd niet altijd eenvoudig was vanwege de lichtval in het paviljoen en omdat de foto’s geprint waren.

Maar hier had Nelleke óók over nagedacht!

Het is dan niet optimaal maar het gaf ons allemaal wel de gelegenheid om ongedwongen en gezellig al kijkend en keuvelend ons een mening te vormen en dat is bijzonder goed gelukt!Na een uurtje was het dan zover, de onthulling van de enige echte WSV-STEM-machine……het zilvergrijze doek trok Nelleke eraf en…..WHAUW!!!

Applaus en gejoel!zilveren-landvast-1

Zó inventief, zó mooi gemaakt en zó handig om je gekregen kraaltjes los te laten in de genummerde glazen buisjes waar jij je stem op uit wil brengen, UNIEK!Bij gebrek aan een vakjury laat het zich raden dat men de vrije hand had in de verdeling van de gekregen kralen en er dan bij sommigen snel een leeg buisje bij gehangen moest worden.Maike en Anita bleken overduidelijk met hun vrolijke foto de winnaar.Bij de uitreiking van de WSV Zilveren Landvast vertelde Nelleke vol verve dat ze dit vanwege het feit dat het hun laatste horeca seizoen in het paviljoen het extra leuk en welverdiend vind deze aan hun uit te reiken.Terwijl de regen genadeloos tegen de ruiten kletterde ging het gezellige gekeuvel onder het genot van drankje en bitterballen nog lang door!


SPONSORS

insails
daveco-accu
rexwinkel
noordschans-01
logo-header-vdm
overstag-01
scs
kluswdesktop-logo
yachtingwillemstad-02